Links

Deze site bevat links naar sites die eigendom zijn van derden. Deze links worden uitsluitend voor uw gemak aangeboden en zijn geen goedkeuring door abonnement-mobiel-vergelijken.nl van de inhoud op die andere sites. abonnement-mobiel-vergelijken.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte sites en doet geen uitspraken over de inhoud of nauwkeurigheid van materiaal op dergelijke sites. Als u besluit sites van derden te bezoeken die links van deze site gebruiken, doet u dit op eigen risico.

abonnement-mobiel-vergelijken.nl neemt deel aan een gelieerd advertentieprogramma dat is ontworpen om ons een manier te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar gelieerde sites.

Vergoeding

Door abonnement-mobiel-vergelijken.nl te gebruiken, stemt u ermee in om abonnement-mobiel-vergelijken.nl en zijn Partners te verdedigen, schadeloos te stellen en te vrijwaren van en tegen alle verliezen, claims, schade, kosten en uitgaven (inclusief redelijke juridische en boekhoudkundige kosten) dieabonnement-mobiel-vergelijken.nl kan worden verplicht te betalen die voortvloeit uit of voortvloeit uit uw gebruik van het sitemateriaal of uw schending van deze algemene voorwaarden. abonnement-mobiel-vergelijken.nl behoudt zich het recht voor om op uw kosten deel te nemen aan of deel te nemen aan het onderzoek, de schikking en de verdediging van een dergelijke actie of claim.

Budget-mobiel