Simkaart alleen

Zoals hierboven aangegeven betaal bij mij het aanschaffen van een Sim Only abonnement alleen voor een dienst. Deze dienst bestaat uit een een bel, sms en/of internetabonnement. Je kiest er zelf voor wat je nodig hebt. Na het afsluiten van deze abonnementsvorm ontvang je een los simkaartje.

Voordeliger?

De prijs die je per maand betaald is afhankelijk van de door jou gekozen diensten. In vele gevallen is een Sim Only abonnement èn een los toestel aanschaffen, uiteindelijk goedkoper. Maar waarom doen we dat dan niet allemaal? Providers verlenen bij afsluiten van een abonnement met smartphone een extra dienst. Je betaald je smartphone maandelijks af. Deze lening wordt bijgevoegd bij het maandelijkse bedrag dat je voor de diensten betaald. Dit zorgt ervoor dat de koper niet in èèn keer een berg geld kwijt is tijdens het aanschaffen van een smartphone. Geef jij je smartphone een tweede leven? Dan ben je hèèl voordelig bezig. Weet je niet zeker of je smartphone nog twee jaar mee kan? Sim only abonnementen kunnen ook voor de contractsduur van èèn jaar worden afgesloten.

Op maat gemaakt

Kies hoeveel belminuten, sms èn internet je nodig hebt. De goedkoopste providers zijn meestal: Hollands Nieuwe, Ben of  Tele2. Vergelijk alle providers altijd goed met elkaar. Soms springt er eentje uit door een tijdelijke actie.

Budget-mobiel