Wat wil ik?

Als je niet lastig wilt doen, dan koop je het laatste model van Apple of Samsung. Deze beschikt toch wel over alles wat je nodig hebt. Het laatste model van deze grote merken, die zijn prijzig. Stel voor jezelf aan paar punten op waaraan je nieuwe smartphone moet voldoen. 

Fotograaf

Ben jij een social media beest? Deel jij graag al je momenten online? Het liefst met een boomerang op Instagram of een full HD sfeervideo? Kies dan voor een smartphone met een camera die flink wat megapixels bevat. Gebruik jij je smartphone alleen maar om even snel je berichten te checken en te bellen dat je veilig bent aangekomen op bestemming? Dan is deze camera uiteraard geen must have voor jou.

Filmpie doen?

Netflix verslaafd? Je favoriete vlogger overal volgen? Kies voor een smartphone met groot scherm zoals de iPhone XS Max. Met dit formaat scherm kijk jij overal je favoriete serie of YouTube video alsof je er bij bent.

Competitief

Jij bent zo competitief ingesteld dat je altijd wilt winnen. Je vindt het leuk om spelletjes te spelen en dit kun je blijven volhouden tot dat je uiteindelijk het hele spel hebt uitgespeeld. Een spel vergt veel van je telefoon en batterij. Kies voor een smartphone met een snelle chip. Deze zorgt er voor dat je smartphone de spellen aan kan en jij gewoon lang kunt genieten van je batterij.

Zo simpel

Er bestaan van allerlei websites waar bij je in een paar clicks kunt aangeven wat je wensen zijn. Even laden en daar is die dan hoor. De smartphone die bij je past. 

Budget-mobiel