Opties

Zoveel mogelijkheden. Ben je nog tevreden met je smartphone en tevreden met die diensten die je abonnement biedt. Dan kun je gewoon verlengen zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Wil je een nieuwe smartphone en/of een nieuwe abonnementsvorm? Dan moet je voor je zelf een duidelijk beeld gaan creëren wat je eisen zijn.

Sim Only

Tevreden met je huidige smartphone? Geef dan vooral geen geld uit aan een nieuwe. Kies voor een Sim Only abonnement. Ben je ook tevreden met de diensten van je huidige abonnement? Kijk of verlening niet duurder is dan een nieuw Sim Only abonnement. Te weinig GB's per maand? Of vind je dat kletsen aan de telefoon toch nog steeds leuk? Kies dan voor een nieuw Sim Only abonnement wat op dit moment in je leven bij jou past. Geen zin in een nieuw nummer? Geen zorgen, je kunt gewoon een nieuw Sim Only abonnement afsluiten met nummerbehoud.

Toe aan een nieuwe smartphone

Niet zo zorgvuldig omgegaan met je smartphone de afgelopen tijd? Werkt de batterij niet meer na behoren? De volume knop blijft af en toe hangen? De barst in dat scherm, die staat toch niet zo mooi en beperkt vooral je zicht bij het mailen van iets belangrijks. Tijd voor een nieuwe smartphone. Tevreden met je huidige provider? Je kunt vanaf 3 maanden voor de einddatum van je contract je abonnement verlengen, bekijk de opties die jouw huidige provider aanbiedt in combinatie met een nieuwe smartphone. Word je niet helemaal vrolijk van de opties die jouw huidige aanbieder aanbiedt? Bekijk dan de opties van andere providers. Overstappen is zo gebeurd. Ja, ook met behoudt van je eigen nummer.

Budget-mobiel