Wie ben ik? 

Maak jij veel gebruik van alle online platvormen? Kan iedereen jou altijd en overal bereiken? Die Google Maps, die is toch wel hartstikke handig, hè? Hoe vaak per dag duw je even op je scherm om te checken of je een notificatie hebt? Even snel opzoeken welke ingrediënten in het recept moeten. We gebruiken onze smartphone steeds meer en meer. Ga voor jezelf kijken welke eisen en verwachtingen jij stelt aan een nieuwe smartphone. En hoeveel internet je gebruikt om de weg te vinden, die je eigenlijk al tien keer gereden hebt.

Online webshop

Je laten adviseren bij een vestiging in de buurt? Handig, maar meestal word je er wel ingeluisd. Online zijn de prijzen die gesteld worden in fysieke vestigingen voor dezelfde diensten aanzienlijk lager. Internetaanbieders bieden tegen elkaar op. De prijs daalt en daalt. Vul bij aanbieders als BelSimpel.nl of Simpel.nl je wensen in en de deals van het moment stromen over je beeldscherm. Wij voelen hem aankomen: “Maar ik wil niet zo lang wachten!” Dat hoeft ook niet, in de meeste gevallen heb je je smartphone met gekozen abonnement de volgende werkdag in huis. 

Black Friday

Rond het einde van de maand november hebben we traditiegetrouw: Black Friday. Providers bieden alle abonnementsvormen aan stuntprijzen. Lees wel altijd goed de kleine lettertjes na.

Online

Kort samengevat. Ga voor je zelf na wat je zoekt en wat je nodig hebt. Als je dat duidelijk hebt voor je zelf, dan kun je online, snel en eenvoudig het abonnement vinden dat past bij jou en prijzen vergelijken van de verschillende providers.

Budget-mobiel